Om oss

OM OSS

HELSINGBORGS KULTURFÖRENINGHelsingborgs Kulturförening har anor från 80-talet, men startade under nuvarande namn år 2011 och har idag en omfattande verksamhet med studiecirklar hos ABF, konserter och workshops.
Alla intresserade av konst och musik kan delta i många olika arrangemang. Föreningen tillhandahåller även lokaler för dig som vill starta ny kulturverksamhet, eller för dig som redan är igång.


HKfr samarbetar med flertalet föreningar, bl a Dimman, Kulturvävarna, Kulturhotellet, Röda Kvarn, Core Creations, Doc Lounge, Plattformers, Gåsebäck Kultur m.m.

DIMMAN


Dimman är en ideell förening som verkar för att ge en stor, underbar skara människor, en plats att träffas på och uppleva musikaliska akter, skapa  samarbeten över gränserna, bli inspirerad och få nya intryck.
Dimman bildades 2017 och består idag av 8 eldssjälar. (aug -19)


Instagram:

https://www.instagram.com/dimmanmusikfest/CORE CREATIONS


Core Creations är en heltäckande medie-och marketingbyrå .Vi hjälper företag och privatpersoner med ljud, ljus och bildteknik för att kunna lyfta de aspekter som gör dig eller ditt företag unikt. Oss hittar du lokaliserade i Kulturkvarteret Portugal.


Instagram:

https://www.instagram.com/corecreationsofficial/

PLATTFORMERS


Plattformers är en förening för ungdomskultur och urbankultur aktörer med bas i Skåne. Plattformers skapades p.g.a avsaknaden av en plattform för självorganiserade och oberoende kulturprojekt för frilansare inom den urbana kulturen. Föreningen bedriver inkuberande verksamhet för medlemmar som vill starta upp sina egna kulturella plattformar.


Kontakt:

Plattformerssweden@gmail.com